2022-2023 Bahar Döneminde Seçmeli Ders Olarak Pedagojik Formasyon Seçen Öğrenciler İçin Duyuru

2022-2023 Akademik Yılı Bahar Dönemi’nde lisans eğitimi sırasında seçmeli ders olarak pedagojik formasyon eğitimi derslerini almaya başlayan öğrencilerimizden;

1.    Söz konusu dönemde pedagojik formasyon eğitimi derslerini almaya başlayan ancak mezun olmayan/olamayan öğrencilerimiz aynı şekilde lisans eğitimleri süresince bu dersleri almaya devam edecek ve dersleri alma ile ilgili iş ve işlemleri kendi fakültelerince yapılmaya ve izlenmeye devam edilecektir.

2.    Söz konusu dönemde pedagojik formasyon eğitimi derslerini almaya başlayan ve ana dal ile ilgili mezuniyet koşullarını yerine getirip mezun olan öğrencilerimiz;

a.    İstemeleri, ulusal kredi başına Yönetim Kurulu tarafından belirlenen öğretim ücretini ödemeleri ve bir dilekçe ile Eğitim Fakültesi Dekanlığına 18.09.2023 günü mesai saati bitimine (Saat:17:00) kadar başvurmaları halinde, Mezunlar için Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programına aktarılarak eğitimlerine devam edip programı tamamlayabileceklerdir.  
b.    Başvurular yüz yüze yapılabileceği gibi, f.tan@iku.edu.tr adresine mail gönderilerek de yapılabilir.
c.    Başvuru dilekçesine buradan ulaşılabilir.
d.    Başvuracak öğrencilerimiz ders muafiyetlerinin yapılabilmesi için dilekçelerine mutlaka transkriptlerini eklemelidir. 
e.    Başvuru için son gün 18.09.2023 (Saat 17:00)’tür. Belirlenen bu tarihten sonra başvuru alınmayacaktır. Öğrencilerimizin herhangi bir mağduriyet yaşamamaları için bu tarihe dikkat etmeleri önerilir. 
3.    Yukarıdaki 1. ve 2. madde kapsamı dışındaki öğrencilerle ilgili herhangi bir işlem yapılmayacak, başvuru alınmayacaktır.
4.    2022-2023 Akademik Yılı güz döneminde başlatılan Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programına kayıtlı olup programı tamamlayamayan öğrencilerimiz Eğitim Fakültesi Yönetim Kurulunun 12.09.2023 tarih ve 39/1 sayılı kararı ile belirlenen ulusal kredi başına (KDV dahil 300 TL) öğrenim ücretini TL ödeyerek kayıtlarını yenileyip derslerini alabileceklerdir.

İlgili öğrencilerimize duyurulur.


EĞİTİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI


 


Son Güncelleme Tarihi: Çar, 09/13/2023 - 14:57